Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: krako » 29 lis 2005, 18:36

krako_91 pisze:Zagłębie - Odra ------------ 1
HSV - Koln ------------------- 1
Auxerre - Nantes ----------- 1
Tottenham - Sunderland -- 1
a ja uważam że są wporzadku i spokojnie wejdą :) moj portfel wzbogacil sie dziś o 20zl więc na weekend na bank coś postawie..:) zmieniam system typowania bede obstawial ok.5-6 meczy na kupon ,kurs ok.2 a stawka to od kasy zależy :) wstępne typy to:

Newcastle-Aston Villa 1 1.80 (troche nie jestem przekonany ale spbóbuje go zagrać.. nie wiem z jakim skutkiem..:) )
Dortmund-Hannover 1 1.75 ( licze na dobrą gre BVB oraz na kolejnego gola Ebiego.. )
Stuttgart-Bayern M. 2 1.90( Bayern to dla mnie pewniak ,VFB co chwile remisuje, ale Bayern wygra pewnie..)
Chievo-AC Milan 2 1.75 ( Milan powinien regularnie teraz zdobywać 3 pkt jeżeli chce dogonic Juve,choć ostatnio wymęczone 2:1 myśle ze Sheva ukuje:))
Charlton-Manch.City 1 2.20( ostatnio Charlton nie zachwyca ,ale myśle że sobie poradzą z Man.City..obie drużyny nie rają w tym sezonie zbyt dobrze ale Charlton wlasne boisko dobrze zna i rzadko na nim przegraywa..)
FC Sevilla-La Coruna 1 2.10( dla mnie fajny kursik,La Coruna nie ma zwyczaju nawet remisować z Sevillą ,a ostatnio ta drużyna spisuje sie całkiem nieźle a La Coruna znowu przegrała... więc moim zdaniem 1)

oczywiście czekam na wasze sugestie i chętnie sie dowiem o jakiś nieobecnościach w ktorejś z drużyn ,które mogą mi pomóc:) z góry dzieki pozdro:)

Wróć do „Bukmacherka”