Znowu Clonera w tym tłumie szukam i znowu go nie ma. I czemu Ci nasi patrioci zakrywają twarze ? Pewnie przez COVID ...19B10 pisze: ↑12 lis 2020, 22:34https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/ ... ce-4748782
Cóż w tym zabawnego? W końcu to on jest poszukiwany.
A "poszukiwany" może być również świadek, czyli np. gość, który ze sprawcą rozmawiał.
Skoro pewien delikwent na tym forum jest w stanie za pośrednictwem youtuba stwierdzić Alzhaimera to ja u tego Pana rozpoznaje schizofrenię paranoidalną jednym z objawów jest "dziwaczność" oraz autyzm, to jest zamykanie się w swoim świecie. Do tego jeszcze dochodzi sałata słowna, no i urojenia prześladowcze (w końcu obce siły chcą nas pozbawić suwerenności itp.). No i mamy schizofrenika ! Jakbyś ktoś wątpił w to co piszę to miałem kiedyś "klienta" schizofrenika, więc wiem o czym piszęOni tak na poważnie? Czyli już etykietowanie faszyści jest passe, teraz to będzie bojownicy isis
W ogóle cechowanie negatywne takich pojęć jak 'narodowy' czy 'patriotyzm' itp. w pewnych mediach jest zastanawiające. Tzn. ja rozumiem dlaczego tak się dzieje (odpowiednio prowadzona inżynieria społeczna w kierunku marksizmu kulturowego), tylko, że ludzie się na to łapią bez głębszego pomyślunku...serio idziemy w tym kierunku jako Naród?