Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lis 2005, 0:20

Krzysztof Jarzyna pisze:Co z tego ze jest za free? Owszem, pilkarz dobry, ale czy warto az tak ryzykowac? Niewielu jest na swiecie trenerow, ktorym on sie podporzadkuje - Lux raczej do nich nie nalezy.

A co będzie jak sie pieniadza podporządkuje ? wtedy wyjdziecie na cacy ? Bo chyba ryzyko jest znikome. Lepszy interes niż z Owenem.

Cassano teraz jest na dnie a Real (choc to tylko teoria) może mu pomóc wrócic do przygomka "mega talent z Bari" - jako piłka jest jedyny ale niestety na wady poza boiskowe. Co gorsza które mają wpływ na gre...

Napisał ktos Riquelme ? ja sądze że to by by idealny zwrot akcji ze sprawa Eto'o - jak ktos widziałe ile wniusł go tylko Villareal po konztuji to wie. Normalnie "niebo a ziemia" - Szkoda że Barca go tak sprzedała :(

Dziś czytałem co Perez mówił o Kace. I nie tylko mnie rozśmieszył ale i troche się zbłaźnił. Bo nie tak dawno Sacchi mówił że to tej pory pluje sobie w brode że jak sciągał Simplicio do Parmy "przeoczył takiego gracza" A Perez nie mógl z nim mieć kontaktów bo Kake sprowadził były reprezentant Canarinhos i Rossonerich - Leonardo - odpowiedziany za tą częśc swiata dla rossonerich:]

Wróć do „Hiszpania”