Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5280
Kibicuję: Tylko WISŁA

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: DDK » 21 lis 2020, 14:45

Chlopaczek pisze:
21 lis 2020, 13:54
Natomiast jezeli mowa o profitach czysto politycznych to przypomne ze to wlasnie Twoja wolnosciowa Konfederacja wziela pod swoje skrzydla Kaje Godek i umozliwila jej promowania siebie oraz jej pomyslow a koniec koncow podpisala sie pod czyms co doprowadzilo do obecnej sytuacji.
1. TAk, wolnościowa konfederacja uważa, że wolnośc jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna drugiego. I od początku byli za obroną życia od momentu poczęcia i chwała im za to, że nie zmienili zdania. 2. Konfedereacja wzięła Kaję Godek, ale już jej nie ma. Podobnie jak np. Liroya. 3. Pod czym się podpisała? Pod WNIOSKIEM, zeby sprawdzić czy zapis jest zgodny z konstytucją? PRzecież oni FORMALNIE nie zrobili nic, kompletnie nic. 4. Jeśli obrona życia dziecka jest skrajna to ok :) 5. Pisałem o moich odczuciach patrząc na zachowanie moich znajomych. Jak by mi zależało to mógłbym Ci wkleić tutaj rozmowy ze kilkoma znajomymi, którzy mi potem przyznali rację, ale szkoda mi czasu. Po 6. po co mam przedstawiać siebie jako osobe umiarkowaną? Mam totalnie gdzieś co obce osoby o mnie myślą.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”