Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 30 lis 2005, 19:31

Manumef pisze: Rzeczywiście w PSV to on ma świetną, wyrównaną kadrę i nawet jeśli drużyna ze stadionu Phillipsa nie osiągnęłaby żadnego sukcesu, nikt nie miałby o to żalu do Hiddinka.
Na to, ażeby PSV nie zdobyło żadnego tytułu w tym sezonie się nie zanosi, co jest dodatkowym plusem, który przemawia na korzyść pozostania Hiddinka w Eindhoven. Więc raczej kandydatura Holendra na stanowisko trenera MU jest czymś niewłaściwym. Według mnie można by byłego trenera Celtiku zaangażować - Martina O'Neila. Świetny trener, według mnie lepszy od Starchana, więc na pewno by sobie na Old Trafford poradził. Poza tym zna się na brytyjskiej piłce, jest dobrym psychologiem, co również nie jest bez znaczenia.

Manumef pisze: Mi jest szalenie obojętne kto zostanie sponsorem. Ważne by koszulka była niegorsza niż ta do tej pory oraz by sponsorem nie został np. McDonalds albo Burger King.
Heh, w sumie masz rację. Ale z tego co wiem, to Burger King stacjonuje tylko w USA, i nie chce się angażować w interesy w Europie... :P ;)

Manumef pisze: Dziś Manchester United zmierzy się z West Bromwich Albion w ramach Pucharu Ligi. Szansę gry dostaną przede wszystkim młodzi zawodnicy. Kadra United: Howard, Steele, Bardsley, Neville, Brown, Pique, O`Shea, Eckersley, Fox, Martin, Jones, Park, Fletcher, Richardson, Ronaldo, Saha, Rossi, Ebanks-Blake, Gibson.
W zespole WBA prawdopodobnie zagra nasz reprezentant Tomasz Kuszczak.

Skoro zagra Howard, na co się zanosi, to może być różnie. Bo ostatnio to van der Saar był najjaśniejszym punktem w całym Manchesterze. Ale w sumie to przeciwnikiem jest WBA, więc nie będzie to walka wygórowana. Oby zagrał Kuszczak, który rewelacyjnie grał ostatnio. W meczach przeciwko takim drużynom, jak United, może się wypromować... A nuż go sprowadzą na Old Trafford, żeby zastąpił odchodzącego Edwina van der Saara? ;)

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”