Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Bezimienny11
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 36

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Bezimienny11 » 27 lis 2020, 22:18

MarcinW pisze:
27 lis 2020, 21:50
Już od jakiegoś czasu zauważyłem, że macie problem ze zrozumieniem słowa pisanego i trzeba się do was zwracać tak jak wasi wybrańcy na wiecach przedszkolnych. Lubicie proste komunikaty to proszę "nie obraziłem się " i "sprawiacie mi radość ". Następnym razem wymyśle jakąś rymowankę
Marcin, twoje spostrzeżenia delikatnie mówiąc nijak mają się do rzeczywistości. Podobnie jak twoje uszczypliwości wobec mnie, czy wściekłe ataki na Bieniasa tylko dlatego, że ten nie kryje swojego negatywnego stosunku do obecnych władz stolicy. Z tego powodu wyśmiewasz go, że nie jest prawdziwym warszawiakiem, dalej dodając, że ty nim jesteś bo mieszkałeś tam 15 lat, popierasz PO i masz tam rodzinę. Ręce opadają. Podobno prawnik, podobno inteligent, na pewno po socjologii, być może zaocznej a takie androny wypisuje, że głowa mała. Gdybym był uszczypliwy to bym zapytał: "A co to się stało, że po 15 latach ewakuowałeś się ze stolicy? Jarmark Europa zburzyli pod budowę Stadionu Narodowego więc trzeba było zwijać żagle?

Nie układaj pod to rymowanki, po prostu zastanów się czasem zanim coś napiszesz i wyślesz, a już na pewno postaraj się odpowiadać na prosto postawione pytania, bo na te tanie chwyty z "Anny Marii Wesołowskiej" nabrać możesz wiesz...

Miłego wieczoru.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”