Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2239
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post autor: futbolowa » 29 lis 2020, 10:30

Delpiero14 pisze: ↑
29 lis 2020, 8:47
pewnie chodzi o wersje pro, te dalej kręcą się w granicach 4k. Biorąc pod uwagę, że chodzi o dobry aparat i kamerę to właśnie w wersje pro w przypadku wyboru iphona powinna celować futbolowa.
A ma jakieś większe znaczenie, czy to będzie 10, 11 czy 12? Parę dni temu widziałam dyskusję u koleżanki, gdzie ludzie dyskutowali, że 11 jest lepsza od 12 :D
Kluchman pisze: ↑
29 lis 2020, 9:35
Być może by się dało, bo futbolowa jest z Częstochowy i X-kom jest z Częstochowy, a oni sprzedają te telefony. Niestety z jakąś kosmiczną marżą po sprawdzeniu z zagranicy. Ja jakiś czas temu kupiłem w końcu Pixela 4a i jestem bardzo zadowolony, ale to średniak, a nie flagowiec. Jak Klaudyna celuje w najdroższe modele to pewnie każdy z nich będzie dobry, choć akurat flagowiec Google (Pixel 5) raczej ustępuje konkurencji.
To jest ciekawa opcja, tym bardziej że mój wujek, jak wszystko będzie okej, przylatuje niedługo z US i mogłabym go o to poprosić, ale z drugiej strony - muszę to kupić na firmę i konkretnie w grudniu, więc raczej muszę ograniczyć się do czegoś, co rzeczywiście jest na wyciągnięcie ręki.

Wróć do „Hyde Park”