Ogólna dyskusja o polityce cz.2

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: MarcinW » 29 lis 2020, 14:14

Chyba kpisz. Znalezienie partnera nie jest trudne. Znalezienie odpowiedniego - już tak. Nie zadowalam się byle czym/kim.
Tak samo w kwestii rodziny, mam swoje zasady, ty ich mieć nie musisz, dlatego latwiej ci znaleźć partnerkę, bo tobie więcej kwestii jest obojętnych. A ja mam wyrobione zdanie na wiele tematów, stąd tak trudno się dopasować. Kumasz? Czy nadal tłumaczyć?
Gościu ty masz 34 lata. Skoro do dzisiaj nie znalazłeś cytuje "normalnej partnerki" (aż strach pytać jaką masz definicje odpowiedniej partnerki) to znaczy, że w oczach takich kobiet jesteś cytuje "byle czym/kim". Żyjesz sam ze sobą, gówno wiesz na temat budowania jakichkolwiek relacji damsko - męskich a chcesz układać innym życie. Ja rozumiem, że w Polsce jest cała zgraja takich moralizatorów za piątaka (w sutannach), no i pewien starszy pan o nieokreślonej orientacji, ale to jest nienormalne.
A jak ja miałem żonę i mam córkę to mogę się wypowiadać 🤔
Wszystkich rozwodników zapraszamy do PIS - u, oczywiście ;-)
- MarcinW jak zawsze wulgarnie i w liczbie mnogiej do mnie. I oczywiście o zdanie nikogo nie pytam.
Nie pytam, ale postanowiłem tym razem głupio spytać. Jestem za, ale przeciw. Schizofreniczne to trochę.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”