Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2821
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Ilka » 29 lis 2020, 14:50

Conrado pisze: ↑
29 lis 2020, 13:56
Cloner Ilka i Dudek obrońcy "normalnej Polskiej rodziny" czyli według nich kobieta mężczyzna i dziecko sami w życiu prywatnym bezdzietni bez stałych partnerów bo znalezienie takiego sprawia im duże problemy ale odnajdujący substytut miłości wśród ludzi którzy z prawem są delikatnie mówiąc na bakier i ciężko ich nazwać kwiatem narodu :) przepraszam że piszę tak ad personam ale zapierdala od Was hipokryzją na kilometry bo chcielibyście żeby inni żyli według waszych przekonań/zasad a sami robicie coś odwrotnego a głosując na pis i konfę chcecie ustawiać życie innym ludziom.Żenada.
To, że nie mam męża i dzieci nie znaczy, że nie mogę mieć swojego modelu rodziny. Nieprawdaż? :) Mam swoje zasady, priorytety itp.

Co do partnera to znalezienie nie jest problemem. I zaskoczę Cię, bo kręci się ich koło mnie ostatnio wielu. Ale póki co nie mam ochoty na randkę za randka, zwłaszcza w czasach pandemii. Choć z jednym się pewnie w tym tygodniu umowie ;) Na Marsze jezdzi więc sie dogadamy :lol2:

Faceci ogarnięci i wiedzący czego w życiu chcą są już raczej zajęci. A wolni są młodsi, którym niekoniecznie w głowie już zakładanie rodziny. Mają na to czas. Zresztą po ostatniej relacji widzę, że w poważnym związku zbyt dużo by nas roznilo ;)

Ale nie będę się już uzewnętrzniać na temat mojego życia prywatnego.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2020, 15:17 przez Ilka, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”