Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2818
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Ilka » 29 lis 2020, 16:40

Conrado pisze: ↑
29 lis 2020, 16:03
Ilka pisze: ↑
29 lis 2020, 14:50
To, że nie mam męża i dzieci nie znaczy, że nie mogę mieć swojego modelu rodziny. Nieprawdaż
Prawdaż ale Cloner jest odmiennego zdania bo jest to wtedy nienormalna rodzina ;)
Ilka pisze: ↑
29 lis 2020, 14:50
Faceci ogarnięci i wiedzący czego w życiu chcą są już raczej zajęci
Bez obrazy ale to takie typowo babskie wytłumaczenie ;)
Naprawdę nie chciałem wywlekać Waszego życia prywatnego na forum bo mnie to nie interesuje (sami to zrobiliście) ale trzeba liczyć się z tym że głosując na konkretną partię i znając jej program niejako ustawiacie życie innym(tak tak Cloner) piszecie o prawidłowym modelu rodziny a sami tego nie praktykujecie.
Jednoosobowa to nie rodzina :)

To lepiej żebym wzięła pierwszego lepszego i zaciągnęła go przed ołtarz, by ku Waszej uciesze móc praktykowac swój model rodziny? W innym wypadku nie mogę mówić, że dla mnie rodzina to facet i kobieta? I nie ustawiam nikomu z Was życia ;) Możesz sobie być czy z kobietą, czy z facetem. Mnie nic do tego. Jedynie stwierdzam jak wygląda dla mnie prawdziwa rodzina. Taki jest mój model rodziny i taki będzie zawsze. No przykro mi, że nie poszłam za rozwiniętą Europą i większością tego forum ;) Ale mi z tym nie jest źle :)

Z czym babskie wytłumaczenie? Przecież w moim wieku albo faceci są żonaci/zajęci albo po rozwodach już. Taka prawda. :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”