Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 01 gru 2005, 19:34

Anka pisze:
MarcinGol pisze:O O'Neill-u zapomnijcie, nie wiem czy slyszeliscie ale Glazer powiedzial ze to i tak za slaby menago... smich na sali Sad

Uuu... pierwsze słyszę. Dobrze wiedzieć. :? Glazer popełnia błąd, i to duży błąd. Bo jednak O'Neil to bardzo dobry szkoleniowiec, o czym pisałam kilka postów wyżej. No ale cóż - niech sobie Glazer jakiegoś lepszego trenera znajdzie. Może Queiroz zastąpi Fergiego? :lol:
Ja Ci dam tak źle życzyć United! :evil: :wink: Paul LeGuen, Guus Hiddink, Martin O'Neill albo się przejadę na Wyspy! :twisted:

MarcinGol pisze:Ja raczej mam pytanie o Scholesa... co sie z nim dzieje, nie poznaje chlopa... kiedys po kazdej stracie cofal sie do pola karnego za kolesiem az go nie dopadl... teraz... ehh, moja babcia szybciej zareaguje na podwyzke cen paliw niz Paul na stracona pilke.
No niestety Paul nam się postarzał i jego gra jest żenująca niestety. Ale Fergie wierzy w niego! Po pierwszym dośc udanym występie w tym sezonie przeciwko West Ham United powiedział, że Scholes wraca do swojej dawnej, wysokiej formy :roll: (za dmało kasy na tranfery dostał).

A zapomniałbym o bardzo ważnej rzeczy. Manchester United pokonał West Bromwich Albion 3:1. Bramki strzelali: Ronaldo, Saha :D i O'Shea. Świetny mecz zagrał Giuseppe Rossi. Diabły grają dalej!
Na uwagę zasługuje również piękne zachowanie się działaczy i kibiców oddających hołd Georg'owi Bestowi.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”