Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 01 gru 2005, 19:57

Manumef pisze:Ja Ci dam tak źle życzyć United! Evil or Very Mad Wink Paul LeGuen, Guus Hiddink, Martin O'Neill albo się przejadę na Wyspy! Twisted Evil
Ty to masz wymagania. ;) Z tego, co wiem, to tylko transfer LeGuena i Hiddinka jest w tej chwili możliwy. Skoro Glazer nie chce O'Neila ( :evil: ), to jedynie LeGuen by mógł przyjść. Bo Hiddink się z PSV nie ruszy.

Manumef pisze: A zapomniałbym o bardzo ważnej rzeczy. Manchester United pokonał West Bromwich Albion 3:1. Bramki strzelali: Ronaldo, Saha Very Happy i O'Shea. Świetny mecz zagrał Giuseppe Rossi. Diabły grają dalej!
To dobra wiadomość. :) W szczególności występ Rossiego. I coś zaczyna strzelać O'Shea, bo to chyba jego drugie trafienie z rzędu, czyż nie?

Jeżeli chodzi o sam mecz, to nie oglądałam, ale śledziłam relację live przeprowadzaną przez BBC, z czego wynikało, że Mu miało cały czas przewagę. Cieszy fakt, że zdobyli trzy punkty, tylko szkoda, że z tak słabym rywalem. Taka jest niestety prawda - z WBA potrafi wygrać połowa Premiership, i nie można zachwycać się tym, że Manchester nareszcie wygrał. ;) Ja im źle nie życzę, broń Boże. ;)

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”