Rzeczywiście spotkań Premiership z reguły nie oglądam, ale staram się być na bierząco. Tim Cahill prezentuje się w tym sezonie bardzo dobrze i to między innymi dzięki niemu Everton gra jako tako (jak na swoje predyspozycje), ale tacy zawodnicy pojawiają się co sezon a jeszcze szybciej wracają do szeregu. To nie jest zawodnik na miarę jednego z lepszych (ledwo mi to przez gardło przeszło, ale jednak) klubów świata. Nie skazuję go od razu na to, że jest słaby, ale póki co ma jeszcze wiele do udowodnienia. Real i La Liga to nie jest miejsce na udowadnianie, że nadaje się do gry z najlepszymi. Musi to udowodnić wcześniej. Spójrz ile bardzo dobrych sezonów rozegrał Gerrard, van Bommel czy Aimar (chociaż ten ostatni kiedyś grał lepiej). Różnica chyba jest widoczna.Raikkonen pisze:Niggaz najpierw obejżyj jakiś mecz Cahila a potem pogadamy bo ja stawiam tego zawodnika w jednym żedzie z Gerrardem, Van Bomelem, Aimarem...
Wspomniałeś także o Ballacku. Chyba myślimy o tym samym Ballacku z Bayernu. Tym który od dawna reprezentuje staly wysoki poziom. Nie od 1-2 sezonów tylko od bardzo dawna. Ile takich bardzo dobrych sezonów rozegrał Cahill?
Nie zbanuje Cię bo i po co mi to. Helguera jest dla mnie przeciętniakiem a Oleguer zawodnikiem który ostatnimi czasy zaczyna się powoli ale skutecznie wybijać ponad szarą przeciętność i gra naprawdę dobrze. W porównaniu do Ivana jest młody i czyni bardzo szybkie postępy (porównaj choćby ostatnie sezony).Raikkonen pisze:a jeśli Helguera jest przecientniakiem ligowym to chyba wasz Oleguer w 2 lidze powinien grać! tylko mnie nie zbanój