Poniewaz nie chca zeby klub nazywal sie Amica Poznan czy jakos inaczej Lech/Amica Poznan albo w logu byl jakis smieszny ptaszekfieldy pisze:Dziwi mnie, że działacze Kolejorza [z Majchrzakiem na czele] stawiaja zdecydowany opór pomysłowi Rutkowskiego.
Wola miec dlugi walczyc o byt na granicy bankructwa ale miec swoja dume i tradycje, w sumie nie wiem jak widza to kibice kolejorza, jezeli bylbym kibicem Lecha bylbym raczej przeciw temu, jednak jestem tutaj strona obiektywna i mysle ze byloby to dobre dla polskiej pilki na arenie europejskiej (jezeli zbudowal solidna druzyne w Wronkach - poza tym maja dobrze wyszkolana mlodziez, to co zbuduje w poznaniu przy pomocy zagorzalych kibicow - moze jakis team na miare przynajmniej awansu do fazy grupowej lm czy uefa - poza tym patrzcie na rumunow 3 teamy moga wyjsc z grupy pucharu uefa - taka dygresja)
Ale z drugiej strony moze powstac taki dziwny twor jaka jest/byla Pogon
Ciezka sprawa z tym moze byc, ale jezeli dojdzie to do skutku to napewno Amice bedzie zalezec na reklamie dlatego nazwa i herb moze zostac, baa napewno zostanie zmienione na nazwe :Amica: i ptaszka