Z kim sympatyzujemy w sporcie

Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1882
Kibicuję: WRE

Z kim sympatyzujemy w sporcie

Post autor: 19B10 » 13 gru 2020, 11:44

Piłka nożna: jeżeli chodzi o kibicowanie to wiadomo, że Widzew, zaczęło się w 95 roku i trwa do teraz. Do 100 wyjazdów nie dobiłem, ale dużo już nie brakuje, może się uda ;) Oprócz tego poznałem tam mnóstwo ludzi, w tym jednego, który został moim najlepszym przyjacielem, jak brat. Jest to jedyna drużyna jakiej tak naprawdę kibicuję. Sympatie to Włosi- od tego zaczęła się w ogóle moja przygoda z piłką, a Roberto Baggio był pierwszym idolem, a jak w finale karnego nie strzelił to Dziadkowie nie mogli mnie uspokoić ;) Oprócz tego sympatyzuję z Ruchem i Elaną. Kiedyś oglądałem więcej piłki, ale teraz mam to samo, co pisali moi przedmówcy- zainteresowanie sportem znacznie się zmniejszyło.

Poza piłką nożną lubiłem oglądać ręczną, ale to pewnie dlatego, że trafiłem na pokolenie Wenty, teraz jak się skończyło to zainteresowanie wygasło.

Nie ominęła mnie Małyszomania, także skoki też oglądam, wiadomo, kibicuję naszym, ale jak zapomnę obejrzeć, to nie boleję z tego powodu.

No i na koniec snooker, Ronnie na zawsze zostanie moim idolem ;) Pogrywałem kiedyś w bilard intensywnie, parę razy miałem okazję zagrać w snookera i jest to cholernie trudne, a on sobie wbijał i wbija na luzie- geniusz.

I to by chyba było na tyle :wink:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”