Zaiste skromny jesteś.zajebane skurwysyny pisze:Drodzy moderatorzy oraz admistratorzy chciałbym was powiadomić iż moim skromnym zdaniem jesteście zajebanym [ch**], palantami, skurwielami...
Do tego świetnie znasz podstawy ortografii.zajebane skurwysyny pisze:Otórz
Mamy nadzieję, że ujawnisz nam w jaki sposób Ci utrudniamy a w zamian dostaniesz może odpowiedź dlaczego to robimy.zajebane skurwysyny pisze:dlatego tak uważami bo jako fan piłki nożnej na tym serwisie chciałbym wymienić się swoimi poglądami z innym acz niemogę tego zrobić bo jak możecie utrudniacie mi to...niewiedzieć tczemu...mam nadzieje że mi to ujawnicie dlaczego tak jest.
Pozostali pseudointeligentni użytkownicy też nie mają lekko. Wiem - jestem draniem jak każdy moderator.zajebane skurwysyny pisze:Napewno nie tylk ja znajduję się w takiej sytuacji.
Jeśli dostaniesz bana to nie powinieneś być zaskoczony. Złamałeś zasady regulaminu i posiadasz wszelkie predyspozycje to uzyskania bana. Nie jestem też przekonany czy inni użytkownicy mający podobne problemy do Ciebie chcieliby, abyś był ich rzecznikiem, że tak powiem.zajebane skurwysyny pisze:Jeśli dostane bana będzie to wyraz braku szacunku dlamnie jak i dla wielu innych użytkowników tego serwisu.