1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - matt_ - bo się w większości z nim zgadzam co jest bardzo wartościowe
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - 7lechus - w zasadzie tylko jego kojarzę z tej kategorii
3. Najsłabsze ogniwo forum - standardowo nikogo tu nie wymienię
4. Największy piłkarski znawca - 7lechus - bo to już trzeba mieć coś nie tak pod kopułą żeby kobiecą piłkę ogarniać
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - zakaz spotykania jest
6. Największy dowcipniś - ozob - czasami jak dowali to całym forum śmiejemy się serdecznie
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Morrow - brakuje takiej lektury do herbaty czasami że jak ma człowiek wolne pół godziny to akurat
8. Największy dziwak - moody90 - za niezdrowe podejście do pewnego piłkarza
9. Najlepszy mod - czubatka
10. Najlepszy avatar - HMK - bo nie mogę sobie przypomnieć gdzie widziałem tę buźkę wcześniej
11. Wydarzenie roku na forum - pandemia i wszystkie dyskusje z nią związane
12. Kto poczynił największy postęp - chyba League bo przestał wrzucać memy we wszystkie tematy
13. Najbardziej pomocny użytkownik - seba82 za posty w siłowniczym temacie mi przychodzi na myśl
14. Najfajniejszy użytkownik - matt_ bo w sumie na sportowym forum pisze wyłącznie o sporcie więc ciężko go nie lubić za bycie np lewackim nacjonalistą jak tego Magnuma