Telnciki w fm 2006

Warszawa17
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Telnciki w fm 2006

Post autor: Warszawa17 » 03 gru 2005, 11:29

Postanowiłem dać wam kilka talentów do fm 2006 !! Gram już trzeci sezon barcą i mniej więcej wiem kogo mam pozyskać zaczynając nową grę !!
Zacznijmy od obrońców !! : Diego Lugano , Carl Medjani , Gianni Zuiverloon , Glen Johnson , Anthony Vanden Borre , Michael Klukowski , Leonardo Castan , Lukas Sinkiewicz , Robert Huth , Gladstone , Ze Castro , Alceu , Dani Alves , Marcel Jansen , Andoni Iraola , Carlos Magno , Olivier Deschacht, cristian Zaccardo , Hedwiges Maduro , Nigel de Jong , Steven Taylor , Rafinha

Pomocnicy: Daniele De Rossi , Marcelo Mattos , Fernando Gago , Paulo Machado , Ibon Gutierrez , Diego Souza , Ale , Lorik Cana , Freddy Guarin , Renato , Darren Fletcher , James Milner , Salomon Kalou , Anderson , Stewart Downing , Ryan Babel , Kim Kallstrom , Joao Moutinho , John Obi Mikael , Daniele Carvalho ,

Napastnicy:Kerlon , Rafael Sobis, John Collins , Jonathas , carlos Tevez , Eddie Gaven , Valeri Bojinov , Bjarne Ingebretsen ,

Oczywiście w mojej liście nie wymieniłem Wielu Gwiazd !! Lista została zrobiona na Dużej Bazie Danych !!

Wróć do „Hyde Park”