Plebiscyt forumowy 2020!

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Plebiscyt forumowy 2020!

Post autor: DDK » 23 gru 2020, 15:33

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
@Tomusmc - czasami się nie zgadamy, kiedyś żeśmy się spięli, ale ogólnie jest w każdym temacie i uważam, że jest jedną z ważniejszych osób, która tworzy to forum.
@Ilka - jedna z dwóch dziewczyn, ale pisze krócej od futbolowej, więc w tym roku ją wyróżnię, chociaż tak naprawdę obie na to zasługujecie. Dodajecie uroku i pewnego smaczku. Mimo, że czasami pisze różne dziwne rzeczy albo ma bardzo specyficzne poglądy i nie chce ich uargumentować to zdecydowałem się na tą nominację.
@czubatka - gość nam robi robotę. Pomocny, kulturalny, czasami zabawny. Niby jest gdzieś w drugim szeregu, a tak naprawdę bez niego nas tutaj też by nie było. Albo przynajmniej nie byłoby tak łatwo.
2. Debiut roku (Rookie Challenge):
@7lechus us - jedyny, którego kojarzę, ale ja mam słabą pamięć do nowych ludzi.
3. Najsłabsze ogniwo forum:
@MarcinW - niby prawnik, więc wydawałoby się, że zawód do czegoś zobowiązuje, a zero kultury, zero jakiegokolwiek poszanowania innych forumowiczów, częste wyzwiska. Uważam, ze dużo bardziej zasłużył na bana niż ozob.
@Chlopaczek - od forumowicza, który 5 lat temu rzucał fajnymi żartami i można było z nim podyskutować na poziomie to zrobił straszny zjazd. Suche żarty, śmieszny jest jeden na 10, poza tym prowokacyjne posty, częste podśmiechujki z innych ludzi w sposób, który mi się nie podoba.
@Conrado - kompletnie nie podoba mi się styl pisania na forum.
4. Największy piłkarski znawca:
@Cement - za nonejmowe ligi.
@Magnum - za wiedzę odnośnie przepisów.
@Dr.Football1 - chłopie, piższe coś więcej, bo brakuje Ciebie! Masz kompletną wiedzę, złapałeś w końcu robotę, ale pamiętaj o nas!
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
@NoName1989 i @19B10 - chciałbym Was poznać, może kiedyś jakieś piwko jak wszystko wróci do normy
@Delpiero14 - największy spamer forum :P nie no tak serio to wydaje się spoko gościem, piszę wszędzie, dużo. Mimo, ze też nie zawsze się zgadzamy to myślę, że znalezlibysmy wspólny język.
6. Największy dowcipniś:
@Bernabeu @fieldy i @cloner - dwóch pierwszych za pojedyncze, genialne posty. A trzeci za to, że w co drugiej dyskusji, którą prowadzi można się z niego pośmiać.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
@ozob - a co, niech będzie!
@Dr.Football1 - już wyżej napisałem!
@fieldy - przez ostatnie pół roku praktycznie Cię też nie ma na fourm, co jest z Tobą?!
8. Największy dziwak:
@piotrcies - mam wrażenie, jakbyś od jakiegoś roku, może dwóch siedział na kiju. Masz moderatora i nagle wydaje się, jakbyś się stawiał ponad zwykłych forumowiczów. Ty masz władzę, Ty masz rację i tyle. Ciężko się czasami czyta, ale liczę, że jeszcze wróci stary Piotrek.
@kaczy - tutaj musi być miejsce dla naszego kibica Kotwicy. Też Cię brakuje, liczę, że do nas wrócisz bo Twoje opowiadania to była najlepsza rzecz na tym forum.
@Kojiro - za wszystko.
9. Najlepszy mod:
10. Najlepszy avatar:

@Kluchman @Chlopaczek @Tomusmc
11. Wydarzenie roku na forum:
ban dla ozoba
dyskusje o lockdownie
Doktor w FM
12. Kto poczynił największy postęp:
@League - kiedyś dawałem mu najsłabsze ogniwo. TEraz jest na pewno kilku albo kilkunastu gorszych. Dużo mniej wrzucania tych samych memów (chyba już sięznudziły o kibicach i narodowcach), a więcej własnych wypowiedzi. I mam wrażenie, że trochę większa ogłada. Oby tak dalej.
@HMK - postęp życiowy. Mało piszę, ale po stylu wypowiedzi i treści widać, że chłopak dorósł i wszedł w dorosłe życie bez najmniejszych kompleksów.
@Wilmore - pisze dużo mniej głupot niż jeszcze 2 czy 3 lata temu.
13. Najbardziej pomocny użytkownik:
@j1mmy - zajebisty serial polecił, ale przez niego teraz codziennie gram w szachy :(
@szmagel - dał mi link do pobrania ojca chrzestnego.
@10 - za pomoc z Play'em. Skorzystam, ale nie wiem kiedy :P
14. Najfajniejszy użytkownik:
@Eyesmon - wydaje się zajebistym gościem, z chęcią bym się kiedyś wybrał na browara.
@Kluchman - możę nie "najfaniejszy" ale z największą klasą. Szanuje za kulture, styl wypowiedzi i argumentację. Osoba, która jak wchodzi w dyskusję to już ma milion argumentów. Obiecałem sobie w tym roku, że gdzieś Cię wrzucę, więc może tutaj :)
@Sergek - spoko koleś, mam wrażenie że byśmy się zakumplowali w życiu realnym.

Przepraszam tych co nie wymieniłem, ale brakuje mi miejsca, żeby wstawić, a znalazłoby się miejsce jeszcze na 10-15 osób. Może za rok :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”