Filmy

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post autor: rymownik » 03 gru 2005, 19:56

Co do Transpertera 2: niewątpliwie masz rację.

Co do GSH nie zgodzę się z Tobą:
piwus pisze:GSH: Co robią huligani kiedy przyjeżdza student z Ameryki? Przyjmują go do swojej znakomitej ekipy, by podwyższyć jej wartość.
Nie patrz na to tak jednostronnie. Teraz troszkę pomotam : brat męża siostry "Frodo" (nie mam pamięci do imion :D ) dostał pieniądze na mecz, za opiekę nad młokosem z USA. "Frodo" nie został przyjęty z radością, na początku wszyscy podchodzili do niego sceptycznie. Spowodowało to zdradę jednego z członków tej "elitarnej" grupy. Dopiero z każdą walką, z każdym meczem "huligani" zaczęli go traktować w miarę normalnie.
piwus pisze:GSH: Co robi matka z dzieckiem kiedy widzi bójkę 30 meżczyzn? Podjeżdza by sprawdzić co się dzieje i czeka aż ktoś zacznie ją wyciągać z wozu.
Raczej to nie było tak. Ta matka z dzieckiem była siostrą głównego bohatera i chciała (nie ukrywam, że było to głupie), wyciągnąć go z tej bijatyki.

Przyznam, że GSH nie jest to idealny film, jedank mojej oceny nie zmienię. Autorów poniosła fantazja, ale mimo wszystko jest to jeden z lepszych filmów, jakie oglądałem.
piwus pisze: Ale pocisk Rotfl. "Klękłem"
Myslałem, że padniesz
:cry:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”