AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: AgaM » 03 gru 2005, 20:20

Straszne co gra Milan, powoli przypomina mi się koniec lat dziewięćdziesiątych jak powoli, powoli graliśmy coraz gorzej aż nie wyszliśmy z grupy w LM a w lidze włoskiej no comments. Widać jak na dłoni nawet w tych wygranych meczas że Milan nie ma kompletnie konceptu gry. Gra to samo co rok dwa lata temu i jesteśmy przewidywalni jak śnieg w lutym :( Wygrane mecze tylko zamydlają oczy i odsuwają moment klęski. Nie jesttem złym prorokiem bo kibicuję Milanowi od prawie dwudziestu lat i niejedno widziałam a dzisiejszy mecz możemy jeszcze wygrać, ale naprawdę coraz widoczniejsze jest że część piłkarz i przede wszystkim Carlo się wypalili. Nie potrafią stworzyć i wymyślić nie tylko coś nowego aby zaskoczyć rywala, ale nawet zagrać dobrze tą przewidywalną taktyką. Są jej tak niepewni że zmieniają ją kilka razy w spotkaniu bez względu na wynik. Autentycznie Milan nie porywa a zasmuca mnie w tym sezonie. Widziałam tylko 1 (słownie- jeden) dobrze zagrany mecz przez Milan w tym sezonie ten z Juve. To chyba trochę mało :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”