Podsumowanie roku 2019

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Podsumowanie roku 2019

Post autor: Tomusmc » 10 sty 2021, 10:39

Tomusmc pisze:
24 gru 2019, 14:04
Powrót do piłki w styczniu, na początek delikatnie i zobaczymy jak wyjdzie. Chciałbym zmienić auto i to jest moje główne założenie, na siłę jednak nie chcę tego robić. Jeśli coś ciekawego się trafi to się przyglądnę. Do tego marzy nam się wspólna wycieczka za granicę więc trochę wydatków na przyszły rok się szykuje. Do tego jeszcze mamy imprezę rodzinną i dwie komunie
Przez pandemię praktycznie nic nie poszło zgodnie z założeniami :mrgreen: impreza rodzinna i komunie odwołane, na wycieczkę nie pojechaliśmy bo skupiliśmy się na remoncie kuchni przez co również auta nie zmieniłem ;)

Wróciłem do piłki, ale na krótko bo jak zaczęła się ta nieszczęsna pandemia to chłopaki z drużyny dostali zakaz grania od swojego pracodawcy pod groźbą kary finansowej lub zwolnienia z pracy. Dość ostro poszło więc musieli się poddać i tak nie gramy już prawie rok

W tym roku większych planów nie ma, przełożone komunie i jedno wesele. Nie mam pojęcia czy do tego w ogóle dojdzie więc podchodzę lajtowo. Jak wszystko będzie dobrze to może wyjedziemy sobie na urlopik do fajnego miejsca za granicą

Wróć do „Hyde Park”