Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 03 gru 2005, 22:46

No i jutro znowu ta Viola :wink: Kolejny teoretycznie trudny mecz na wyjezdzie.
Vioa jest 3 w lidze i jesli jutro wygra to bedzie vice liderem :P ,ale mam nadzieje ,ze zdobeda gora 1 pkt. :wink:

Mam nadziej ,ze ich kibice tym razem nie rozpoczna ,zadnej jatki ,postraszył ich mocno Valle wiec powinni siedziec cicho :) Choc z pseudo kibicami jest roznie bo czesto im na klubie mało zalezy liczy sie tylko :anger: .

W Coppa bylo 2:2 ,ale mecz w SerieA bedzie inny bo i sklady calkiem inne 8)

Co do skladu Juve to zastanawia mnie tylko jedna pozycja - Lewy pomocnik - Nedved ostatnio w dobrej formie ,ale i Mutu zagral z Viola ładnie i takze ładna bramke strzelil :twisted: Ja bym postawil na Adriana :wink:

Do skaldu wroci takze Vieira i Thuram ,ktorzy z Treviso nie grali z powody kartek.

W tamtym sezonie Zlatan pokazł Violi co potrafi :twisted: choc to jest juz inny zespol niz rok temu to i tak licze na jego dobry wystep (moze 4 gol ,albo 7 asysta :roll: 8) )

Trzeba odciac od podan Toniego i powinno byc dobrze - Tylko czy Thuram czy Kovac :roll:

Nie zagra Bufffom ,ktory powiedzial Capello ,ze jeszce nie jest gotowy ,i dobrze ,ze niue zagra bo on jeszce "nie ten" co 3 miesiace temu :wink:
Pewnie wyjdzie z Rapidem w podstawowym

Osobiscie typuje remis :) Chocby dlatego ,ze jeszcze nie mamy zadnego ,a i Viola u siebie nie przegrywa.

Nic tylko Forza Juve :mike:

Wróć do „Wracając Do Meritum”