Real Madryt (zbiorczy)

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: welcome » 04 gru 2005, 10:37

Real Madryt to zdecydowanie najbrzydziej i najbrutalniej grajaca druzyna PD. Oto z czego słynie teraz Real Madryt. To sprawa Luxe, pisałem o tym juz dawno, że Luxemburgo jest trenerem wybitnie nastawionym na defensywe, chyba jeszce bardziej niz Capello.
Wczoraj, nic nowego, sędziowie znowu pomogli Barcelonie, bo przeciez Ronaldo moze sobie podac piłke reką i wyjsć sam na sam czy tez Pavon moze scinać równo z trawą w szesnastce Giuze a karny nie moze byc odgwizdany(dla tych co ogladali mecz: sytuacja zaraz po golu na 1-0).
36%-64% to statytyka posiadania piłki pokazana pod koniec meczu. Nie wiem, czy to jest smieszne czy załosne, ale jeśli Barca na własnym boisku osiagnełaby podobny "poziom" to chyba bym sie pod ziemie zapadł.
Real oddaje w meczu na własnym boisku jeden celny strzał i wygrywa. Cieszmy sie , że Lexe dalej bedzie trenerem tej "niezwykle" grajacej jedenestki.
O Pół Bogu Robinho to chyba nie ma juz nawet co mówic, bo ja widziałem go raz, jak odbił sie od brzucha Ronaldo gdy skoczył aby pogratulowac mu prawidłowo zdobytej bramki.

Wróć do „Hiszpania”