FMy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 04 gru 2005, 14:59

Oh...mam ochotę to sobie nabiję posta.

Skończyłem sezon Borussią Dortmund. 2 miejsce w lidze,Puchar UEFA, Puchar Niemiec. Moja osiągnięcia. Mam niezły skład, ale moją grę opieram głównie na grze zespołowej. Koller w czterdziestuliuśtam meczach strzelił koło 50 bramek. Rosicky król asyst, Smolarek koło 15 bramek i 10 asyst. Worns i Metzdelder nie do przejścia. Dede na lewej wymiata a Degan na prawej koło 20 asyst. Sahin i Kringe odbiorą piłkę każdemu. w dodatku mam b. młody skład. Ale postanowiłem przed CL się wzmocnić. Miałem na transfery 17 mln ojro(po walce z zarządem). Kupiłem Saviole za 7 mln i nie żałuję. Asystuję i jeszcze strzela bramki. Ponadto kupiłem młodego 19-leteniego Porcellais z Brazylii z nadzieją, że zastąpi za 2 sezony Koller'a.
Kosztował mnie 7 mln euro, ale chwilę później praktycznie się zwrocił. Stuttgart postanowił go wypożyczyć za...5 mln. Zgodziłem się. I tak by nie grał w 1 składzie, a tak nie dość, że mam kasę to jeszcze się będzie rozwijał. I tak o to po jeszcze innych transferach mam do wydania 22 mln. Kogo kupić? Czy w ogóle kogś kupować? Zadaję sobie te pytania. Zobaczę jak będzie :)

Wróć do „Hyde Park”