Piłkarski Freestyle czyli ::To jest to:: :D:D:D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 05 gru 2005, 1:48

Ja musze sie pochwalic ze ostatnimi czasy strasznie poprawilem technike :P i to nie ze potrafie zrobic kilka kapek wiecej, tylko teraz na hali to juz smigam ze po kilku rywali naraz miotam przeroznymi trickami, nawet raz mi sie udalo DoubleFlipFlap wykonac ale raczej przez przypadek :wink:

Z trickow to juz potrafie :arrow:

Ziemne :arrow:

Marsilian Spin, Le Flip Flap, Rainbow, trick ktory czesto Okocha robi i C.Ronaldo, ale nie wiem jak to wytlumaczyc ;], Cruyff spin, no i jeszcze te podstawowe i sredniej trudnosci no nie ;]

Górne :arrow:

ATW, Touzani ATW, Lace Flick, Trick w ktorym odbijamy pilke zawnetrzna czescia stopy po uprzednim ulozeniu jej na ziemi, noi kilka innych ktorych nazw nie znam ;]

Postep jest jak widac a wiecie co jest najlepsze na tricki ?? Żąglerka, nie ma nic lepszego :wink: jezeli bedziecie dochodzic do kilku tysiecy (ja narazie okolo 2000-3000) to juz nie bedziecie musieli sie koncentorwac zeby pilka nie spadla bo juz sama sie bedzie odbijala na nodze :wink:

BUNCH, odzywaj sie cos zeby nie przygasl temat, jakies pomysly na nowe tricki ??

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”