Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 06 gru 2005, 19:04

Anka pisze:wiedzą, że w lidze nie dadzą rady, to nastawiają się na LM.
He he he...to ja nie jestem taki pewien, co jest łatwiejsze do zdobycia...trofeum LM czy tytuł mistrza Anglii...tych dwóch przedsięwzieć nie da się porównać od tak, z partyzanta... :lol: dwie całkowicie inne sprawy...moim skromnym zdaniem ManU jest za słabe mentalnie, jak i materialnie do wygrania czegokolwiek w tym sezonie...i tu zacznie się najazd na mnie... :lol: ale tak mi się wydaje po ostatnich kilku wydarzeniach związanych z tym teamem...
Anka pisze:Wiesz, w MU może być taka sytuacja jak w Liverpoolu rok temu
A wysoce ryzkowne jest porównywanie tych drużyn z danych okresów...w Liverpoolu była nowa myśl trenerska, no i skład mieli poukładany....a w obecnym Manu...no nie oszukujmy się.. :lol: ani myśl nie jest nowatorska, ani też skład nie jest genialny...powtórze to teraz jeszcze raz, a później jeszcze z gazylion razy pewnie..... Manu jest potrzebny ktoś, kto by w danym momencie - np. kryzysowym - wziął ciężar gry na siebie...potrzebują tzw. playmakera...bo kto niby w obecnym składzie mógłby się wcielić w tę rolę :> :> ...chyba nie ma żadnych chętnych.. :lol: ..i to jest największa słabość Manu...co jest widoczne w meczach...czasami taka extremalnie szarpana gra...no bo bramkarza mają wyśmienitego.,...bo jest Holendrem przecie... :lol:
Pozdrawiam..

Wróć do „Anglia”