Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 19:28

Łukasz[ACM] pisze:O to 20 których bym chętniej widział w Milanie niż Ibre
To mi zalatuje żartem...
Ajgor pisze:Właściwie to myślę, że nie potrzebnie napisałeś w dużej mierze...
Zastanów się, odpocznij, czaju naparz i jeszcze raz przeczytaj. W głównej mierze oznacza, że jego wkład był największy.
Ajgor pisze:Nikt...
To najpierw mi pokaż, gdzie napisał słowa, które zacytowałeś.
Ajgor pisze:A kto mi nakarze
Jeśli chcesz dyskutować, powinieneś przedstawić jakiekolwiek argumenty. Inaczej będziemy zmuszeni Cię wyśmiać.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No co ty Gila 2 razy vice krol strzelców ligi włoskiej,Młodziezowy Mistrz Europy z reprezentacja Włoch do lat 21 w roku 2004 , krol strzelców tej imprezy wystepił na Olimpiadzie i zdobył brązowy medal pozatym był najlepszym strzelcem na Olimpiadzie (chodzi o reprezentacje Włoch) i jego gol dał im braz
Teraz tez ma wiecej bramek na koncie od Zlatana.
Jedynie co sie zgodze to moze Zlatan gra bardziej widowiskowo choc Gila w Parmie tez piekne bramki strzelał teraz moze troche za duza presja na nim spoczywa.
Mała subtelna różnica - Gila nie poprowadził swojej druzyny do scudetto, nie gra w Milanie tak jak oczekiwano. Poza tym terefere, ale to tylko osiągnięcia, a wartość zawodnika widzi się gdy się go ogląda w akcji. A tutaj lepsze wrażenie robi Ibra, jakkolwiek wiele brakuje mu do skuteczności Gilardino.

Wróć do „Wracając Do Meritum”