AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 gru 2005, 23:00

Chlopaczek pisze:Ha ha podobalo mi sie jak po ostatnim gwizdku Gattuso podbiegl do Poulsena
Tylko kibicowi Milanu moglo sie to podobac. Kiedy tak wymachwial rekami nieodparcie nasuwaly mi sie na mysl sprawy zwiazane z ewolucja czlowieka :? No ale reakcja Poulsena byla dobra... uniesony kciuk, wyraz poblazania na twarzy jakby chcial powiedziec "Fajny jestes, naprawde..." :lol:

Co do meczu to walka niesamowita. Schalke postawilo sie i Milan mial ciezsza przeprawe niz sie wiekszosc spodziewala. Kaka - geniusz, 2,5 bramki, z czego najladniejsza nieuznana :wink:. Pirlo - genialny wolny. Dobry mecz Seedorfa, Gattuso jak zwykle walczak, ale jak dla mnie tym zachowaniem po meczu sie troche skompromitowal. No ale mniejsza z tym.
Reszta Milanu IMHO jakos tak bezbarwnie. No ale ja sie nie znam na calcio, moze tam tak graja :lol:
Co do Schalke to swietny mecz Poulsena. Mozna go nie lubic ale dzisiaj naprawde kilka odbiorow bylo najwyzszej klasy, no i ten spokoj. Wielkie brawa. Nieustepliwy Rafinha (w wersja Szpakowskiego chwilami 'Rafinio' :lol:) chwilami troche wersja zywiolowa :lol: Troche slabiej Kuranyi.

No ale ogolnie brawa za widowisko. :brawo:

Aha i jeszcze jedno - dzieki uprzejmosci niezniszczalnego Darka "Odkrywca Nowych Talentow" Szpakowskiego, wzbogaciliscie sie o nowego napastnika! Uwaga, cytuje - 'Dżilardińjo' :lol: :wink:

EDIT:
Aha, zapomnialem - to byl moj pierwszy post w dziale wloskim... Ufff trema troche byla :wink: w koncu tu sami fanatycy :wink:

:mike:

Wróć do „Wracając Do Meritum”