AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 gru 2005, 23:03

Odnośnie komenatorów to lepszy i tak jest Gmoch w studiu. To jest jedyny Grande Master. W zasadzie to słuchając go mógłbym się śmiać bez przerwy.

"Z dużego palca to strzelaliśmy kiedyś jak nie mieliśmy butów"

do Borka: "jestem pod wrażeniem pańskiego garnituru i w ogóle wyglądu zewnętrznego no"

Dobry był ten też specjalista co kibicował Schalke i oznajmił już na początku, że na prawej obronie zabraknie Kaki. HALA profesjonalizm.

Szkoda, że teraz zapomniałem kilku tekstów które miałem zapodać, ale może sobie przypomnę jeszcze.

Odnośnie samego spotkania to Milan nie zagrał za dobrze. Do wymiany jest ta ich obrona. Ktoś stwierdził, że ma prawie 200 lat :lol: Ciekawe co będzie za 2 sezony. Nagle pojawią się cudowni następcy? Nie sądzę. Gattuso bardzo mi się podoba jak walczak. Czasem przesadza a to co robił po zakończeniu spotkania to przesada, ale jest bardzo dobry w tym co robi na boisku. Kaka to samo. Sheva zawiódł dziś, ale nie jestem tym szczególnie zaskoczony. Schalke nie było drużyną gorszą, ale nie ma w składzie takich zawodników którzy w pojedynkę zapewnią zwycięstwo.

Wróć do „Wracając Do Meritum”