Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 06 gru 2005, 23:36

Widze ,ze jak mnie nie było to sie odbyła rozmowa o Zlatanie :) ,jego urodzie ,umiejetnosciach ,i porownanie do Alexa 8) Szkoda ,ze mnie nie było bo było by ,albo mniej postow o połowe ,albo jeszce raz tyle :lol:

Uroda Zlatana :roll: :wink: - Nie mnie to oceniac ,ale .... z Ronaldinho to on chyba pod tym względem wygrywa :lol:

Umiejetnosci - No Comments ,Duzzzeeee :!:

Alex - Zlatan - obecnie Zlatan jest o niebo lepszy od Alexa co było widac mi.in w Coppa :wink: Zlatan złapał ostatnio forme ,choc wielu z was gada ,ze formy nie ma bo nie ma bramek :lol: Bramki strzela Trezeguet i jestem za tym ,zeby strzelał David ,a nie Zlatan :twisted: ,Zlatan ma jak narzie najwiecej asyst w Serie A (7) ,z meczu na mecz gra coraz lepiej :) Bramki :roll: Moze przyjda ,ale nie musza :wink: Niech lepiej asystuje nadal Davidowi 8)

Jutro gramy z Rapidem :wink: Ciekawi mnie czy beda walczyc o 1 miejsce w grupie (ktore nie zawsze jest lepsze niz drugie :wink: ) czy zagraja spoko :roll: Osobiscie licze na jakas wygrana Juve i remis Bayernu 8) :wink:

Pozdro

Lakier zapomniałes o bramce i akcji z Roma :twisted: jest wiele tego typu "zagran" Zlatana 8) aha ,a pamietacie jego Akcje przez duze "A" jak gral w Ajaxie :?: Bodajrze z Bredą :roll: :twisted: Cudo ,we Włoszech niemozliwe ,ale nawet w Holandii i z Breda to wyczyn nie lada :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”