W zasadzie wszystkie zagrania czy gole ktore tutaj wymieniles wynikaja wlasnie z wybornej techniki ogolnie rzecz biorac.Co prawda troche uogolnilem bo moglem jeszcze dodac bardzo dobre zastawianie pilki i gre cialem (czasami az do przesady) albo dobry przeglad pola (co wykorzystuje coraz czesciej czego dowodem sa asysty jednak na moje ciagle za malo).Lakier pisze: No i tu sie z Toba nie zgodze [ciach].
Tak chyba zdecydowanie za bardzo uogolnilem.Ciagle to nie zmienia mojej opinii o nim ze jest napastnikiem dobrym ale nie nadzwyczajnym na jakiego staraja sie go kreowac co niektorzy.Moze kiedys taki bedzie ja mu nie wrog.Na chwile obecna stapa po drodze wiadacej do wielkosci.Po drodze z ktorej strasznie latwo zboczyc.Lakier pisze:Gdyby rzeczywiscie byloby tak jak mowisz, czyli z Zlatan ma tylko wybrona technike, to bylby porownywany do Denilsona, a nie do Van Bastena.
Porownywanie do Van Bastena jest dla mnie objawem niepoczytalnosci ze drugi raz uzyje tego slowa tutaj.I od razu mozna wspomniec o kolejnym pozytywnie mianowicie twardym stapaniu po ziemi Zlatana (co w zasadzie nie pasuje do jego stylu bycia) bo odcina sie od takich porownan mowiac ze do Marco mu jeszcze daleko.
Pozdrawiam.