Kowalczyk to się podnieca wszystkimi i wszystkim, tak jak i Miso Pol, więc darujmy sobie tych chłopaków ( chociaż Pol ma pojęcie o czym mówi w przeciwieństwie do pierwszego ).Niggaz pisze:Ja to doskonale rozumiem, ale spośród zawodników, którzy grają w lepszych ligach niż Ekstraklasa to nie mamy specjalnego wyboru. Samo bycie w kadrze jakiegoś klubu to za mało. Trzeba coś jeszcze grać. Wspomniałeś o Niedzielanie i Saganowskim. Grają słabo raczej. Trudno o nich powiedzieć, aby byli lepsi od Piechny. Może ten Sosin co szaleje bez przerwy na Cyprze? Wczoraj Kowal w studiu LM bardzo się nim podniecałLoczek pisze:Ale on się prezentuje dobrze w ogórkowej ekstraklasie.![]()
Skoro niektórzy zawodnicy grają dobrze w klubach a słabo w reprezentacji i na odwrót to może Janas popełnił błąd. Powinien wypróbować kilku zawodników spośród tych którzy nie spisują się za dobrze na klubowej arenie a w reprezie graliby dobrze
Co do Sosina ... wiadomo nie od dziś, Cypr to nie jest ostoja piłki nożnej, to są przeciętniacy, rzekłbym druga liga polska ... choć to karkołomne stwierdzenie. Łukasz Sosin w kadrze? Nie jest to głupie powiem Ci szczerze. Zwłaszcza, że Piechna kontra Sosin w meczach narodowych to by było coś. Uderzenie poniżej pasa dla Rasiaka ( o ile on coś poniżej pasa ma
A Niedzielan ... szkoda mi go. Oglądałem wcześniejszą edycję Eredivisie od początku do końca i śledziłem poczynania Polaka. Co pokazał, to jego, co pokazuje - pożal się Panie Boże. A do Mundialu już tylko rzut beretem