Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 07 gru 2005, 16:48

Powaznie obawiam sie tego ,ze Juventus moze nie zajac 1 miejsca w grupie LM :?

Capello powiedzial ,ze zrobi rotacje w skladzie i posadzi na ławce kilku kluczowych zawodnikow :roll:

Rapid nie ma nic do stracenia i pewnie zagra na maxa ,zeby nie zostac z zerem :lol:

Ale Juve to Juve i mam nadzieje ,ze jednak sobie poradza

Juventus: 32 Abbiati, 3 Chiellini, 6 Kovac, 21 Thuram, 14 Balzaretti, 18 Mutu, 4 Vieira, 20 Blasi, 16 Camoranesi, 10 Del Piero, 25 Zalayeta.

Buffon podobno narzeka na dobny uraz :? Na prawej pbronie zagra najprawdopodobniej Balzaretti :twisted: w Coppa zagral dobrze ,zobaczymy jak bedzie tym razem :roll: :wink:

Dziwne ,ze Capello chce wystawic Camoranesiego :roll: Ja bym mu dał odpoczac :wink:

W ataku Zalayeta 8) Mam nadzieje ,ze juz wyszedl z dołka psychicznego i ,ze cos strzeli :P

Ogólnie sklad i tak jest silny ,ale .... no nie wiem ,moze Capello planuje zajac 2 miejsce :roll: :lol: Nie mam pojecia jaki bedzie wynik ,faworytem jest niby Juventus ,ale takie mecze jak ten z Rapidem są najgorsze :? Nie lubie takich meczy :x

Pozdro

Plotki i ploteczki: według www.sports.it ma dojsc do wymiany Zalayeta - Barzagli ,Juventus jest zainteresowany zawodnikiem Boca 23-letnim Palacio ,zawodnik mialby kosztowac 5 mln €

Wróć do „Wracając Do Meritum”