Tak jak i mi, chociaż w jednym się zgadzamy.cloner pisze:zwisa mi i powiewa niektorych zdanie
A co, rozmawiałeś z Janasem? Czas pokaże jako kto pojedzie.cloner pisze:Smolarek pojedzie ... jako pomocnik
Rasiak to Twój chłopak? Czy jak? Bo nie bardzo rozumiem?cloner pisze:zeby Toba nie wycierali podlogi w przyszlosci
najlepiej, zeby zrobili to czarnoskorzy pilkarze
A tak na marginesie - posądzasz mnie o rasizm? Może normalnie napisz, a nie hieroglifami.
Bo nie wiem jak Ty, ale kiedy czytam wypowiedzi niektórych użytkowników, to aż mnie mdli. Czemu? Bo skoro w jednym poście pisze się o innych od ,,szmaciaka" zawodnikach, to następny wygląda i tak tak samo - Rasiaka weźmie. Więc ...cloner pisze:to po co Ty o nim wspomniales
prowokujesz, prowokujesz, a pozniej text "tylko o nim nie piszcie"
Liga słaba, zawodnik ponadprzeciętny na Cypr. Nic dodać, nic ująć.cloner pisze:bo sam juz nie wiesz czy to liga slaba, czy nie
bo skoro slaba, to zawodnika nie ma co brac
Całe szczęście, że nie wystawiasz składu na mundial.cloner pisze:Rasiak, Piechna, Zurawski, Frankowski, Janczyk [zobaczycie, on bedzie gwiazda rundy jesiennej]
Jańczyk gwiazdą rundy jesiennej? A co Ty nie dość że Rasiaka masz za poplecznika, to jeszcze umiesz przyszłość przepowiadać?
Tylko, że zarówno Frankowski i Żurawski w polskim oborniku znaczyli przez lata wiele. Piechna może udowodnić swoją wartość, ale żeby go od razu na mistrzostwa brać to jest farsa.cloner pisze:hmm, to Frankowski tez nie powinien grac w reprezentacji w eliminacjach
bo wtedy tez byl dobry tylko w naszej 'ogorkowej' lidze