"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 gru 2005, 1:48

BartekTS pisze:Co z tego, że to Totti ale w obu drużynach są pilkarze tego typu co on (Gattuso, Materazzi)

Bartek jesli już to po meczu :P wątpie by w trakcie. Ale nie wiem na jakiej podstawie Ty porównałeś Tottiego, Matrixa i Gattuso ? bo ja nic tego zrobić naprawde nie umniem ... oświeć mnie dobrze ? :wink: Druga sprawa że Marco nie zagra w pojedynku derboym :roll: :wink:

Święta Wojna na Giuseppe Meazza... i to w zasadzie tyle. Lada dzień pojedynek derbowy i może by gadać pisać, szperać w statystykach i tak dalej. A z pierwszym gwizdkiem sędziego (kto nim bedzie ? poznamy w piatek!) cały temat na 90 minut umrze.

Derby mają swoje prawa to przysłowie jest już obstukane ale nadal ma swoje zastosowanie. :wink: Jako fan rossonerich widzie jednego zwycięsce :wink: Ostatnie lata był naprawde słodkie dla rossonerich pod wzgledem derbów. Forma poszczególnym piłkarzy jest różna. Sheva potrafił strzelić 4 bramki z Stambule po czym zawalić setke z Chievo. Podobnie Adriano - choc ostatnio w dwóch spotkaniech bramki ale powinno byc 5 szczególnie. Mimo to i tak Gilardino jest najlepszym strzelcem w lidzie klubów z Mediolanu. 8 czy 9 bramke. Bo o Martinsie nie warto pisać w kwesti bramki. Lepiej Cruz sobie radzi. Ostatnio Pippo strzela ale i np. Cambiasso (dwie kolejki pod rząd. Z drugiej strony Kaka wraca do formu po kontuzji ze Stambułu i może by tak dalej wyliczać.

Z pomocy chyba najlepiej prezentują sie podstawowe linie - Stankovic Cambiasso Figo - a w Milanie Kaka, Seedorf Gattuso no i Pirlo. z Obrony Maldini Nesta - Cordoba i powracający po kontuzji Zanetti. Inter bez Marco Milan już z Cafu (?) W bramce pojedynek Canarinhos :] będzie ciekawie.

Jest jeszcze temat Bobo byłego piłkarze Nerazzurich - najgorszego wirtuoza Calcio - choć na tą etykietke fanów zapracował w Interze bardzie. Bo jak widze tam Ferrariego czym Mido (który teraz wymiata w "Kogutach" to widać który sezon oceniali :wink:

Oby wybrali Papareste do sędziowania. Godny następca Colliny :wink:

FORZA MILAN

Obrazek

Wróć do „Włochy”