Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 gru 2005, 11:54

Diamen23 pisze:Przecież zawsze możecie wcisnąć Chelsea , Kaladze. Romek zawsze go chciał na Stamford Bridge , a jeśli Alex nie będzie grał w reprze to Romek się go pozbędzie. To jest chyba jedyna opcja , bo myślę , że Romek nie jest taki głupi by zaraz za jakiegoś mniej znanego Brazyliczyka żądać Shevy.

No właśnie cos w tym jest. :wink: Sheva to Romka "marzenie ścietej głowy" - Alex jest nie tyle chyba wypożyczony do PSV co jest współwłasnościa Chelsea i PSV (popraw mnie ktos jak sie myle ?)

Ostatnio zauważyłem że zaczą mówić o Milanie jak by coś wiedział :roll: To bardzie Romkowi zależy na dobrych kontaktach z Milanem. Bo taki klub jak Chelsea który przez ostatnie lata był tylko średniakiem w lidze a teraz wchodzi na salony potrzebuje "przyjaciół" A jak to kiedyś napisała jedna gazeta "szuka mocnych kolegów" :wink:

Wystarczy że Alex weźmie przykład z Kaki :wink: który wcześniej był tylko zapleczem Canarinhos a teraz gra tak pierwsze skrzypce i jest podstawowym graczem. Awans odrazu :) I odnalazł sie szybko w Milanie. Zadziwiająco szybko.

Jednak wieżąc Ancelottiemu najpierw Włosi - czyli Barzagli i reszta. No zobaczymy.

Pamietacie ostatnio ploty że Diego Lugano = rossonero w zimie - a tu Urugwajczyk dwie bramy w lidzie. Widać ploty działają. Choć to była mocna plota. :roll:

Wróć do „Wracając Do Meritum”