Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 gru 2005, 15:07

Taka ilośc plotek powoduje ze My fani w czasie mercato będziemy max skołowani. Ale pewne jest że obrońcy przyjda nowi. Ciekawa ta informacja z De Jogiem tym bardzie Marco tam jest "wpisany" co powoduje że może cos być na rzeczy. :wink: Tak jak w popszednim oknie Milan wygrał 30 baniek na dwóch gracz tak w czasie nastepnego mercato bedzie musiał wydać z 50 na trzech :P Vice Cafu podstawa. Stam = Alex :wink: wymiana plus dopłata. I vice Billy. :wink: Jak by nie patrzec Łysy i Leonardo muszą działać by nie pluć sobie potem w brode. :wink:

Antek Cassano ? już sam nie wiem co o tym chłopaku sądzić. Jeszcze nie tak dawno byłem pewnien że nie odejdzie z Romy i po walkach podpisze nowa umowe. Teraz zastanawiam sie czy Roma go nie odda z "pocałowaniem reki" jest wart szumu ale czy Łysy ma jakieś plany ? chyba bardzie zastawił sieci na Chivu. O Cassano bedzie głosno do ostatniego dnia mercato...

Luxe odszedł z Real - wraca temat Cicinho = rossonero. I chyba teraz Kaka' jest bliżej przekonania kolegi z byłego klubu niż Robinho który coś tam psioczy na klub wraz z agentem :wink: Luxe był gwarancja że Cicinho będzie grał. Teraz mimo rzekomego prawa pierwokupu wcale to nie musi być Real... Tym bardzie po ostatnich informacjach. Mówiłem ? bedzie walka :twisted: :P Forza Milan

Wróć do „Wracając Do Meritum”