No, ale - rozczaruję Cię - nie mamy aż tak beznadziejnego składu, aby spaśćfieldy pisze:jest - możecie zupełnie sięgnąc dna i spaść z Premier League
Z Villarreal nie graliśmy źle. Poza tym nie opieraj się tylko na Champions League. Zobacz jak sobie radzimy w Premiershipfieldy pisze:ja tych słabych meczy widziałem więcej - chociażby co 2 tygodnie [raz w TVP1 a raz w TVP2] w 6 meczach LM Manu strzelił 3 bramki, wygrali tylko jeden mecz [gdzie zwycięskiego gola Ruud zdobył w 85 minucie]
Który z tych meczy nie był słąby w ich wykonaniu ?
Niestety. W ogóle nigdy go nie lubiłam i mam nadzieję, że klub się go pozbędzie i kupi bardziej przydatnego zawodnika. Fakt - strzela dużo bramek, ale tylko jak mu piłka 'skapnie' gdzieś w polu karnym. Jest takim samym drewniakiem na patykowatych nogach jak nasz Grzesio.Manumef pisze:Ruud van Nistelrooy to z pełnym zaangażowaniem grał w meczu z Villarreal, gdzie miał na sobie opaskę kapitana. Wczoraj niepokazał nic. Zupełnie nic...
Znowu poprzesadzał z tymi sztuczkami. Jak nie przesadne dryblingi, to jakiieś sztuczki, które niewiele dają... Ja jednak Crisa bym nie skreślała. Jest młodym i naprawdę dobrym zawodnikiem.Manumef pisze:Cristiano Ronaldo wygrałby konkurs na najbardziej efektownego piłkarza. Szkoda tylko, że jego sztuczki techniczne nie przynoszą pożytku drużynie.
Na chwilę przed padnięciem pierwszej bramki zaczęłam na niego kląć, bo poruszał się jakby go zscementoali z murawą. No i bramka padła, a za winnego uznaję właśnie jego.Manumef pisze:O'Shea chłopie proszę nie wchodź więcej na boisko w trykocie United bo zabiję Cię wzrokiem Evil or Very Mad