Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 08 gru 2005, 15:19

fieldy pisze:jest - możecie zupełnie sięgnąc dna i spaść z Premier League
No, ale - rozczaruję Cię - nie mamy aż tak beznadziejnego składu, aby spaść :?
fieldy pisze:ja tych słabych meczy widziałem więcej - chociażby co 2 tygodnie [raz w TVP1 a raz w TVP2] w 6 meczach LM Manu strzelił 3 bramki, wygrali tylko jeden mecz [gdzie zwycięskiego gola Ruud zdobył w 85 minucie]
Który z tych meczy nie był słąby w ich wykonaniu ?
Z Villarreal nie graliśmy źle. Poza tym nie opieraj się tylko na Champions League. Zobacz jak sobie radzimy w Premiership ;)
Manumef pisze:Ruud van Nistelrooy to z pełnym zaangażowaniem grał w meczu z Villarreal, gdzie miał na sobie opaskę kapitana. Wczoraj niepokazał nic. Zupełnie nic...
Niestety. W ogóle nigdy go nie lubiłam i mam nadzieję, że klub się go pozbędzie i kupi bardziej przydatnego zawodnika. Fakt - strzela dużo bramek, ale tylko jak mu piłka 'skapnie' gdzieś w polu karnym. Jest takim samym drewniakiem na patykowatych nogach jak nasz Grzesio.
Manumef pisze:Cristiano Ronaldo wygrałby konkurs na najbardziej efektownego piłkarza. Szkoda tylko, że jego sztuczki techniczne nie przynoszą pożytku drużynie.
Znowu poprzesadzał z tymi sztuczkami. Jak nie przesadne dryblingi, to jakiieś sztuczki, które niewiele dają... Ja jednak Crisa bym nie skreślała. Jest młodym i naprawdę dobrym zawodnikiem.
Manumef pisze:O'Shea chłopie proszę nie wchodź więcej na boisko w trykocie United bo zabiję Cię wzrokiem Evil or Very Mad
Na chwilę przed padnięciem pierwszej bramki zaczęłam na niego kląć, bo poruszał się jakby go zscementoali z murawą. No i bramka padła, a za winnego uznaję właśnie jego.

Wróć do „Anglia”