Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 08 gru 2005, 17:37

fieldy pisze:
Manumef pisze:Już jesteśmy fieldy
tak czekałem, który z Was postanowi sobie w ten sposób zażartować :lol:
padlo na ciebie :rozga:
:płacze:
fieldy pisze:
Manumef pisze:Ferdinandowi można dać szansę, no chyba, że ten chce dalej zbierać kokosy za nic nierobienie.
po raz kolejny pytam - czy uważacie, że Rio zgodzi się na obniżkę zarobków? bo to jest raczej nieuniknione, przy obecnej sytuacji - kasa za LM nie wpłynie - więc trzeba oszzędzać, najprościej obniżyć kontrakty.
Nie mówię o obniżeniu zarobków, bo to niemożliwe.
Jedyny klub (poza United), który jest w stanie wydawać tyle kasy na Rio jest Real (mają problem z obrońcami, a chcieliby sprowadzić Ferdinanda na SB)
fieldy pisze:
Manumef pisze:prawa obrona: Nigel de Jong
środek: Ledley King, Oguchi Onyewu, Gabriel Milito
lewa flanka: Fabio Aurelio, Ludovic Magnin, Gregory Tafforeau
chciałoby się co ? :twisted: najpierw niech Glazer pokaże kase [jak uzbiera funty za sprzedaż niektórych "gwiazdorów" - na święta może ktoś ich kupi :lol: ] potem bedziecie mogli sobie wybrac jedengo z tych zawodników 8)
Nie myśle o wszystkich. chciałbym zobaczyć chociażby dwóch z nich. Sądzę, że transfer de Jonga, Aurelio jest jak najbardziej możliwy. No chyba, że po Holendra zgłosi się Arsenal :maruda:
fieldy pisze:
Manumef pisze:Środek: Didier Zokora, Mahamadou Diarra
o Zakore musicie wygrac najpierw z nami :lol: Jak Wenger się uprze to go weźmie [a bardzo by się przydał]
fieldy proszę ZOKORE. Cóż to będzie za przyjemność wygrać batalię o tego zawodnika :smile2:
fieldy pisze:
Manumef pisze:]Mahamadou Diarra
sam chyba nie wierzysz, ze Diarra odejdzie z Lyonu, żeby przyjść na OT i walczyć o 3-4 miejsce w lidze.
Jakie 3-4? No chyba, że Kanonierzy za nami :P Wszystko się może zdarzyć...
'Del Piero' pisze::rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :mike: :mike: :roftl3: :roftl3:
clon... yyy Del Piero. Akysz!

Czekałem na wypowiedź i tłumaczenie Fergusona po meczu. I się doczekałem. "podniesiemy się" - ile to on nam już naobiecywał...
Teraz mecz z Evertonem w lidze. Jeśli wygramy - "Mamy silny skład. Będziemy walczyć o najwyższe cele" :roll:

Wróć do „Anglia”