F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 08 gru 2005, 22:28

No to macie już najlepszego obrońcę i pomocnika to teraz tylko kupcie Buffon'a i Henry'ego i na każdej pozycji będziecie mieli najlepszego na świecie :D :lol: Statystyki niewiarygodne :shock: Carles wcześniej kojarzył mi się z ostrymi wejściami często faulując, a przynajmniej na pograniczu faulu, a tu taka niespodzianka.

Co do rekordu. Z pewnością go pobijecie, a i mocno poprawicie. Formę macie niesamowitą. Tylko czy graliście w tym sezonie z jakimś mocnym przeciwnikiem ? Bo w PD na pewno nie ma na Was mocnych. Real jest słabszy od Bayernu o Milanie już nie wspominając. Faworytem do LM jesteście i to zdecydowanie. Jednym z 4. Milan, Juve, Barca, Chelsea. Mam nadzieję, że pomiędzy nimi rozegra się walka o LM. Nie chcę kolejnego czarnego konia. Już mam dosyć...2 lata pod rząd...to za dużo. W tym roku ma wygrać wielki zespół. I nie mówię to konkretnie, że ma wygrać Juve. Chciałbym, ale jeśli po wyrównanej walce przegrają, np. z Barcą to nie będę płakał. Jeśli tylko stoczą równy bój. Tak więc...powodzenia Blaugrano. Mam nadzieję, że spotkamy się w wielkim finale w Paryżu. Oby zespoły miały taką formę jak teraz(albo i jeszcze lepszą).

Wróć do „Hiszpania”