Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 gru 2005, 22:54

Real na dzień dzisiejszy byłby skazany na porażkę praktycznie z każdym z możliwych przeciwników, ale zanim dojdzie do pierwszych spotkań może się jeszcze coś zmienić. Nie liczę na to, że Real zacznie grać dobrze, ale może będą grać chociaż nieco lepiej niż obecnie. Wtedy w przypadku słabszej dyspozycji takiego np: Arsenalu, szansa Realu jakaś by była. Dużą rolę jak zwykle odegra szczęście i to nie tylko podczas losowania, ale i samych spotkań. Iker i Ronaldo mogą jeszcze pociągnąć ten wózek.

A teraz mały bonus :lol: Nigdy wcześniej tego nie robiłem bo nie uznaję tego typu napinki, ale ten koment mnie tak totalnie rozbawił, że nie mogę wytrzymać i muszę go tutaj wkleić :P

Komentarz ten pochodzi z fioletowej stronki Realu pod tematem o odejściu Luxemburgo.
2005.12.08, godz. 21:41, piteras
a mnie to denerwuje ...................ile w ciagu 2 czy 3 sezonow mozna zmieniac tRENErow ...................strasznie zle REAL zrobil trza bylo dac mu szanse a w oknie zimowym kupic takich pilkarzy jak: c.ronaldo , bonera , ioqiemte z udinesse poczekac na raULA el kapitano i jeszcze kogos np.xabi alonso w defensywe i to by tak wygladalo
-----------------------------------i.casijas------------------------------------------------------
r.carlos------------------bonera------------ramos---------------------diogo----------------
----------------------xabi alonso ----------beckcham ----------------------------------------zizu---------------------------z.ronaldo-----------------baptisa------------------ronaldo---------------robinho(raul)--
a nie nakupuja cioty w zimie albo jaki hu..... i lipa bedzie to my musimy wygrac na Now Camo zeby miec 3 pkt. i Wygrac la lige a co dopiero mazyc o LIDZE MISTRZow
:lol2:

Więcej nie będę wklejał takich rzeczy :roll: To był pierwszy i ostatni raz.

Wróć do „Hiszpania”