Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 09 gru 2005, 21:37

Loco gratulacje. Właśnie dołączyłeś do grona średnio rozgarniętych fanów Realu. Mam nadzieję, że tylko na tematy związane z Barcą i Realem masz takie mizerne pojęcie.
Loco pisze:nowy trener może dużo zmienić
Masz na myśli Lopeza Caro? Czy może jego następcy? Zresztą co to za różnica. Chętnie się dowiem od Ciebie co można zrobić z tymi zawodnikami których ma do dyspozycji. Oczywiście chodzi o duże zmiany bo napisałeś przecież, że może dużo zmienić.
Loco pisze:a co do Barcelony to niech sobie gra efektownie, ale nie zawsze efektywnie.
W tym sezonie z reguły łączy efektowną grę z efektywną grą. Niewiele było gorszych spotkań (na początku sezonu było słabiej) tak więc jakoś się o to nie martwię. Nie widzę powodów, aby nagla Barca przestała grać efektywnie.
Loco pisze:niech sobie zdobedzie kolejne mistrzostwo
Bez problemu.
Loco pisze:ale jednego jestem pewien Very Happy w Ligi Mistrzów nie wygrają Laughing i to mnie trzyma przy duchu.
Ciekawa sprawa naprawdę. Trzyma Cię na duchu fakt, że Barca nie wygra LM :roll: Przejmujesz się jej wynikami chyba bardziej niż Realem. A szanse na zwycięstwo w LM mamy dość spore tak czy inaczej.
Loco pisze:powiedzmy sobie szczerze Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) Twisted Evil i cienko widze Barce.
Powiedzmy sobie szczerze. Twoje pojęcie o Barcelonie oscyluje w granicach zera.

Wróć do „Hiszpania”