"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 gru 2005, 22:49

No właśnie Zico masz racje i jeden i drugi "system" ma cos w sobie :wink: Teraz mi przypomniałeś ze David Pizzaro może zagrać tam bez problemów (czyli na DM) Także jeśli zdecyduje się Mancio na 4-2-3-1 a jednocześnie "nie zaufa" Hammerowi to Pizzaro może zagrać na luzaku.

Martins ostatnio nie przekonuje (grzeszy jak to ładnie ujełeś) ale z drugiej strony moze Inter zagrac 4-4-2 i postawić w ataku na Oba Oba Adriano by jednego do wartościować i dać mu "kredyt" a drugi nie czył sie samotnie w grze z przodu.

Nie wiem nic o kontuzji Recoby - była taka ostatnio ? Bo moze on juz w 100% sprawny i gotowy do gry ?

acmilan.pl pisze:Arcybiskup Mediolanu, kardynał Dionigi Tettamanzi, przyjął dziś kapitanów Milanu i Interu, Paolo Maldiniego i Javiera Zanettiego. Spotkanie, na dwa dni przed derbami stolicy Lombardii, odbyło się pod hasłem solidarności i fair-play: wartości, które w sporcie powinny stać zawsze na pierwszym miejscu. Zawodnicy podarowali Arcybiskupowi koszulki klubowe ze swoimi numerami i nazwiskiem Tettamanzi na plecach.
Piekna sprawa ...

Wróć do „Włochy”