Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 gru 2005, 0:04

Keano spudłował ale i on tego karnego "wywalczył" :roll: złamał zasade że ten gracz nie strzela co na nim był podyktowany :) Choć to był karny za reke :lol: Cos w tym jest co piszesz ze jest w życiowej formie bo z przyjemnością sie go ogląda w grze. Gra tak zywo. I co mecz ma okazje strzelacćdo kibiców :wink: [z Portsmouth może nawet hattricka strzelić bo stawiałem na "Koguty" nie mogą zawieść :roll:

Co do Ledley'a to jestem podobnego zdanie co Ty Aniu że Eriksson [moze juz nie On ?] bedzie opierał gre w obronie na duecie z Londynu. Tylko czy już na tych MŚ ? Rio nawala coraz cześciej. On tylko gra dobrze pod max presją. [patrz mecz z Chelsea :roll:] A Sol ostatnio miewa wachanie formy. Za duże wachanie. Czeste urazy. Jak by nie patrzeć duet stoperów będzie z Londynu :wink: I mam nadzieje że nie bedą "kazali" grać Kingowi na DM - może radzi sobie ale dla mnie on jest stworzony na środek bloku defensywy...

Anka pisze:Wiesz, z jednej strony prawda, ale gdyby King leciał tylko na kasę, to już dawno by go w Tottenhamie nie było. Był przecież łączony z Chelsea, ale stwierdził, że do miejscowego rywala nie pójdzie. I dobrze. Co prawda kasę by miał, ale nie wiadomo, jak z miejscem w składzie. Jedno jest pewne - King zostaje do końca sezonu, bo Mourinho nie chce robić zakupów zimą

No właśnie są piłkarze dla który barwy kluby w którym sie wychowali są ponad wszystko i za nic nie zmienią "poglądów" ... Oby tak było i w tym przypadku. :wink: A jak napisałem wcześniej tak robia wielcy gracze notabene obrońcy :wink: Puyol, Terry, Maldini...

Wróć do „Anglia”