Kazik_Kaddafi pisze:Buehe ..
Kazik_Kaddafi pisze: Del Piero zabierze dlatego, że póki co rozgrywa świetny sezon. Inzaghi? Za co i po co? Laughing Azzurri nie potrzebują aktorów tylko ludz, którzy potrafią grać w piłkę
Najcześciej zmieniany [wchodzacy] zawodnik w popszednim sezonie Calcio. Tak tak Lippi go zabierze przeciesz musi ktoś na ławce siedzieć
Musiał bym poszukac ale czy przypadkiem w tych elmiancjach Vieri nie rozegrał wiecej spotkan niż Del Piero ?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Z drugiej strony moze Lippi powinień zagrać młode nadzieje. Następców w każdej formacji ma takich Zaccardo, Barzagli. Montelivo, Pazzini ...
Tak mowa o Riccardo Montelivo dobrze poszukaj
Kazik_Kaddafi pisze:Grosso, czy Chiellini
No i też dobre typy
Zaccardo ? no to Canna z Milanem i co do ścięcie ? jeden mecz i już opinie ? ładnieKazik_Kaddafi pisze:Ze Szkocją zawalił bramkę
Kazik_Kaddafi pisze:Jesteś pewien co do Tottiego? Euro 2000, MŚ 2002, Euro 2004 ... tam też miał być gwiazdą i motorem reprezentacji. Co z tego wyszło, chyba nie musze mówić
Jestem pewnien
Kazik_Kaddafi pisze:Berlusconi powiedział kiedyś o Tottim, że ten potrafi grać w piłkę, ale ma za słabą psychikę by być przywódcą reprezentacji - w 100% zgadzam sie z tym stwierdzeniem
Nie wiem czy mówił to w momecie gry chciał go pozyskać ? Coś w tym jest. Ale to pierwsze zdanie lepiej mi pasuje bo jak jest w gazie gra jak geniusz. Nie kiedy niestety sam. Ale Totti to klasa. [pod wzgledem piłkarskim]
Kazik_Kaddafi pisze:dawka
Rozumiem że jestes fanem Juve ?
Średnio zabawne zwłaszcza biorąc pod uwagę, że masz 9 WP // Niggaz
Zależy Niggaz jakie masz poczucie humoru - różnie może było to odebrać. Podobnie jak post tego no Kazia
Trzymaj sie
Pozdro