maestro_ pisze:o był dosyć sprytny ruch działaczy rossonerich (nie podważając ich postawy fair play oczywiście). Abbiati nie ma szans na gre w pierwszym składzie Milanu ani Juve ale dopoki nie ma Buffona, pokazuje sie z bardzo dobrej strony i jego wartość nieco wzrasta. To wypożyczenie, to mogła być też chęć 'rozreklamowania', pokazania światu, że Abbiati jeszcze sporo potrafi Wink Jeśli Milan zechce go teraz gdzieś sprzedać, to na pewno za niezłą sumke
Nie jesteś jedynym który tak twierdzi. Ale ja bym sie nie doszukiwał tam chaczyków. Przeciesz istnieje opcja taka że "Koza"
Z drugiej strony to wypożycznie ma plusy i minusy dla Milanu. Minusy że podołał zadaniu Capello i bronił bramki największego rywala rossonerich choc umowe miał z Milanem. Plusy to mi. reklama. Ponoć coraz wiecej pytac o tego gracza. Co jest prawda nie wiadomo ale stawiam na Palermo. Służnie Hunter zauwazył że Guardalben odejdzie a ile on ma lat ? 34 ? także wyminka
Pamietajmy tez że Sanz może zrobic Violi "numer" Oni nadal maja tylko wypożyczonego Freya. A Lupatelli tam zawodzi na całej lini. Nawet ostatnio gra na Ennio Tardini trzeci z Muszkieterów
Cos mi mówi że będzie Hiszpańsko - Włoskich pojedynków wiecej w tej fazie.