Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: MARCINNN » 10 gru 2005, 1:45

Nie wiem co sądzić o tych zmianach. Ptak ma żeczywiście racje: dotychczasowi piłkarze spisywali sie po prostu fatalnie, ale żeby zmieniac od razu całą kadrę, to raczej mało spotykane, wg mnie zostac powinni: Fabiniak, Pesković, Magdoń, Julcimar, Tavares, Grzelak, Edi - takie jest moje zdanie a zdaniem Ptaka w klubie zostaną: Fabiniak, Julcimar, Tavares, może Edi no i najzdolniejsi wychowankowie tacy jak Celeban czy Przewoźniak.

Mam nadzieje, że Dawid Ptak podszlifował scouting, bo były dobre transfry takie jak Edi i Tavares ale były i zakupy "króla" środka pola brazylijskiego Deco czyli Silvera Fontela oraz kapitana młodzierzowej reprezentacji Brazyli Adriano który potykał się o własne nogi :P Tym razem testuą 25 piłkarz (w jakimś ośrodku w pobliżu Sao Paulo) na raz wiec może nie popełnią ty samych błędów :roll:

A to kilka informacji o piłkarzach i trenerach z którymi podpisano juz kontrakty:

Imię i Nazwisko: JOSE CARLOS SERRAO
Narodowość: Brazylia
Data ur.: 12.10.1950
Stanowisko: Trener
Poprzednie kluby: C.A Juventus, Sport Club Corinthians Paulista, Portugesa Santista, Rio Branco De Andradas, Mogi Mirim, Guarani

Imię i Nazwisko: EDSON ROBERTO ROSA DA SILVA
Data ur.: 05.04.1957
Stanowisko: Trener ds. przygotowania fizycznego
Poprzednie kluby: Associacao Portugesa Desportes Sao Paulo, C.A Juventus, Sport Club Corintthians Paulista, Anapolis F.C, Botafogo, Portuguesa Santista, Uniao Barbarense

Imię i Nazwisko: CLEISSON EDSON ASSUNCAO
Data ur.: 13.02.1972
pozycja: środkowy defensywny pomocnik
Poprzednie kluby: Cruzeiro Esport Clube, Clube Atletico Mineiro, Nautico FC, Flamengo RG, Brasiliense

Imię i Nazwisko: WILIAM CESAR ROQUE FERREIRA
Data ur.: 15.07.1982
pozycja: napastnik
Poprzednie kluby: Mamore MG, Vila Nova MG, Gama DF, Brasiliense DF

Imię i Nazwisko: MATHEUS BIANCHIM HANSEN
Data ur.: 23.03.1979
pozycja: lewy obrońca
Poprzednie kluby: Atletico De Sorocaba, Gremio Inhumense, Metarlug Zapanozhya Ukraina, XV De Piracicaba, Rio Claro, Rio Branco, Valerio Doce

Wróć do „Polska”