Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 10 gru 2005, 10:49

Loco pisze:Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.
Wydaje mi się, że Ty cienko widzisz Barce nawet z Ronaldinho w składzie, więc o czym my rozmawiamy.. :lol: subiektywizm w tej wypowiedzi sięgnął zenitu...chyba wyżej już nie może.. :lol: zauważyć można również Twoje blade pojęcie o tym teamie...a więc tak na przyszłość, jeżeli na jakiś temat masz blade pojęcie, a nawet wywołuje on u Ciebie same kompleksy....zamilcz jak coś mówisz :lol:
Co do szans Realu w LM to wszysycy wiedzą, że nie będzie żadnej niespodzianki..to jest tak pewne jak to, że Polacy wyjdą z grupy czyli nie musiałem o tym wspominać :lol: 8)...ale teraz pozostaje tylko kwestia kiedy i z kim odpadnie Real...moja odpowiedź...:z rywalem lepiej dysponowanym danego dnia.. :lol: i co do tego nie ma żadnych wątpliwości... przez te dwa miesiące może nie uda się Realu doprowadzić do najwyżeszej formy....ale może chociaż do takiej dyspozycji, żeby nawiązać równorzędną walkę z rywalem...chociaż niech nikt nie liczy na jakąś spektakularną metamorfozę tego zespołu...teraz zacznie się żmudna praca...przemiana wymagająca od każdego piłkarza maksymalnego zaangażowania....czy oby gracze Realu sprostają tym wymaganiom ?????
Pozdrawiam...

Wróć do „Hiszpania”