Gra w klubie ... ale jakim?*_For_zaza_Milan_* pisze:przynajmiej Totti gra w klubie a nie jest kapitanem ogladającym kolegów z ławki![]()
Skoro "przynajmniej gra w klubie" to dlaczego nie?*_For_zaza_Milan_* pisze:może by tak Chiesa jeszcze pojechał ?
No widzisz, mój Drogi - Del Piero wystarczy te kilka minut każdego spotkania by strzelić 5 bramek w lidze. Totti gra praktycznie w każdym spotkaniu (o ile nie jest zawieszony*_For_zaza_Milan_* pisze:Kazik_Kaddafi pisze: Del Piero zabierze dlatego, że póki co rozgrywa świetny sezon. Inzaghi? Za co i po co? Laughing Azzurri nie potrzebują aktorów tylko ludz, którzy potrafią grać w piłkęrozgrywa ? chyba na PS 2
Dobry rezerowowy
nic wiecej. Patrz jak Ibra i Trezeguet graja i wchodzi jak już Capello uzna że po meczu ...
Co z tego, że jest rezerwowym skoro to zawsze na jego barkach spoczywa cała odpowiedzialność? Chyba nie muszę przypominać, że podczas zeszłorocznego zawieszenia Ibrahimovica to Del Piero rozegrał 3 świetne partie, decydujące o losach Scudetto.
Może miałeś na myśli słowo "poprzedni" ?*_For_zaza_Milan_* pisze:Najcześciej zmieniany [wchodzacy] zawodnik w popszednim sezonie Calcio.
Ten najczęściej zmieniany zawodnik poprzedniego sezonu Calcio ośmieszył Twój Milan, 8 maja 2005. Pamiętasz?
A każdym zdaniem coraz bardziej się ośmieszasz*_For_zaza_Milan_* pisze:lepszy młody głodny gry Giampaolo niż np. Pippo Inazghi czy Del Piero![]()
Tak jest. Panucci obok Grosso i Oddo to obecnie najlepszy prawy obrońca we Włoszech. Sęk w tym, że jest w konflikcie z Lippim ...*_For_zaza_Milan_* pisze:Zaccardo nie ? a co może Panucci ?
Gentile mówił co innego ... no ale skoro kolega wie coś więcej od trenera ...*_For_zaza_Milan_* pisze:a najwieksza gwiazda U 21 jest Pazzini
Jest jedna różnica między Zaccardo, a Cannavaro. Chyba nie muszę mówić jaka. Ale nie - dla Ciebie "zaza" (lol) napiszę co mam na myśli. Chodzi o to, że Cannavaro może zawalić 3,4 bramki w ciągu całego sezonu - nie do zliczenia jest ile razy uratował zespół od utraty bramki. Zaccardo wystarczył jeden słaby mecz i dziecinne zachowanie przy strzale Millera, by zauważyć że nie nadaje się jeszcze do seniorskiej reprezentacji ...*_For_zaza_Milan_* pisze:no to Canna z Milanem i co do ścięcie ?Kazik_Kaddafi pisze:Ze Szkocją zawalił bramkę
P.S
Co to znaczy "co do ścięcie" ?
Myślałem, że we Włoszech za lidera uznawany jest piłkarz, który rozgrywa piłkę, a nie stoper czy chłop od czarnej roboty w osobie Gattuso. Widać myliłem się ...*_For_zaza_Milan_* pisze:na tych MS lider bedzie w osobie Gattuso lub Canny.
Ciekawie formułujesz swoje wypowiedzi*_For_zaza_Milan_* pisze:Totti bedzie miał w sparcie z głodnych bramek Gilardino i Tonim.
A czy ja wspomniałem coś o Cassano. Dla mnie ten chłopak jest bombowy ale przy filizofii Lippiego (4-3-1-2) nie widzę tam miejsca dla Antonio.*_For_zaza_Milan_* pisze:Może Cassano sie obudzi - już zaczyna kąsać - I wspomnisz te słowa
Raczje pierwsza część zdania ...*_For_zaza_Milan_* pisze:Kazik_Kaddafi pisze:Berlusconi powiedział kiedyś o Tottim, że ten potrafi grać w piłkę, ale ma za słabą psychikę by być przywódcą reprezentacji - w 100% zgadzam sie z tym stwierdzeniem
Ale to pierwsze zdanie lepiej mi pasuje
"Nie kiedy" - pierwsze słyszę ...*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie kiedy niestety sam.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Kazik_Kaddafi pisze:dawka
Rozumiem że jestes fanem Juve ?dawka ...
![]()
Jasne, przecież skończyła się pewna "EPOka" Lol. "Forza czyste Calcio" - sam to wymyśliłeś?
Zamiast przesiadywać przed komputerem, złap czasem za książkę do polskiego ...
Aha, aha - jeszcze jedno. Rotfl, z tej wypowiedzi śmiałem sie dobre kilka minut:
Proszę, błagam - znajdź mi tą wypowiedź Toniego, w której mówi, że otruje Gilardino. Będe bardzo wdzięczny!*_For_zaza_Milan_* pisze:Lippi kilmat odpowiedni stworzył. Jak Toni mówi że otruje Gilardino na zgrupowaniu by nie zagrał weekend to jest miła atmosfera