Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Kazik_Kaddafi
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Kazik_Kaddafi » 10 gru 2005, 12:17

*_For_zaza_Milan_* pisze:przynajmiej Totti gra w klubie a nie jest kapitanem ogladającym kolegów z ławki :wink:
Gra w klubie ... ale jakim? :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:może by tak Chiesa jeszcze pojechał ?
Skoro "przynajmniej gra w klubie" to dlaczego nie? :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Kazik_Kaddafi pisze: Del Piero zabierze dlatego, że póki co rozgrywa świetny sezon. Inzaghi? Za co i po co? Laughing Azzurri nie potrzebują aktorów tylko ludz, którzy potrafią grać w piłkę
:shock: rozgrywa ? chyba na PS 2 :P Dobry rezerowowy :wink: nic wiecej. Patrz jak Ibra i Trezeguet graja i wchodzi jak już Capello uzna że po meczu ...
No widzisz, mój Drogi - Del Piero wystarczy te kilka minut każdego spotkania by strzelić 5 bramek w lidze. Totti gra praktycznie w każdym spotkaniu (o ile nie jest zawieszony :lol:) i strzelił ... 6 bramek. Nie liczę tu oczywiście bramek Del Piero w LM. Jemu wystarczy kilkanaście minut by strzelić gola. No ale co tam, przecież on jest słaby ;((
Co z tego, że jest rezerwowym skoro to zawsze na jego barkach spoczywa cała odpowiedzialność? Chyba nie muszę przypominać, że podczas zeszłorocznego zawieszenia Ibrahimovica to Del Piero rozegrał 3 świetne partie, decydujące o losach Scudetto.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Najcześciej zmieniany [wchodzacy] zawodnik w popszednim sezonie Calcio.
Może miałeś na myśli słowo "poprzedni" ? :lol:
Ten najczęściej zmieniany zawodnik poprzedniego sezonu Calcio ośmieszył Twój Milan, 8 maja 2005. Pamiętasz? 8)
*_For_zaza_Milan_* pisze:lepszy młody głodny gry Giampaolo niż np. Pippo Inazghi czy Del Piero :P
A każdym zdaniem coraz bardziej się ośmieszasz :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Zaccardo nie ? a co może Panucci ?
Tak jest. Panucci obok Grosso i Oddo to obecnie najlepszy prawy obrońca we Włoszech. Sęk w tym, że jest w konflikcie z Lippim ...
*_For_zaza_Milan_* pisze:a najwieksza gwiazda U 21 jest Pazzini 8)
Gentile mówił co innego ... no ale skoro kolega wie coś więcej od trenera ...
Kazik_Kaddafi pisze:Ze Szkocją zawalił bramkę
no to Canna z Milanem i co do ścięcie ?
Jest jedna różnica między Zaccardo, a Cannavaro. Chyba nie muszę mówić jaka. Ale nie - dla Ciebie "zaza" (lol) napiszę co mam na myśli. Chodzi o to, że Cannavaro może zawalić 3,4 bramki w ciągu całego sezonu - nie do zliczenia jest ile razy uratował zespół od utraty bramki. Zaccardo wystarczył jeden słaby mecz i dziecinne zachowanie przy strzale Millera, by zauważyć że nie nadaje się jeszcze do seniorskiej reprezentacji ...

P.S
Co to znaczy "co do ścięcie" ? :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:na tych MS lider bedzie w osobie Gattuso lub Canny.
Myślałem, że we Włoszech za lidera uznawany jest piłkarz, który rozgrywa piłkę, a nie stoper czy chłop od czarnej roboty w osobie Gattuso. Widać myliłem się ... :(((
*_For_zaza_Milan_* pisze:Totti bedzie miał w sparcie z głodnych bramek Gilardino i Tonim.
Ciekawie formułujesz swoje wypowiedzi :lol: Po raz kolejny nie rozumiem co chciałeć nam przekazać. Potrenuj składnię to porozmawiamy ;)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Może Cassano sie obudzi - już zaczyna kąsać - I wspomnisz te słowa :lol:
A czy ja wspomniałem coś o Cassano. Dla mnie ten chłopak jest bombowy ale przy filizofii Lippiego (4-3-1-2) nie widzę tam miejsca dla Antonio.

Kazik_Kaddafi pisze:Berlusconi powiedział kiedyś o Tottim, że ten potrafi grać w piłkę, ale ma za słabą psychikę by być przywódcą reprezentacji - w 100% zgadzam sie z tym stwierdzeniem

Ale to pierwsze zdanie lepiej mi pasuje
Raczje pierwsza część zdania ...
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie kiedy niestety sam.
"Nie kiedy" - pierwsze słyszę ...

Kazik_Kaddafi pisze:dawka

Rozumiem że jestes fanem Juve ? :lol: dawka ... :wink:

Jasne, przecież skończyła się pewna "EPOka" Lol. "Forza czyste Calcio" - sam to wymyśliłeś? :lol: :lol:

Zamiast przesiadywać przed komputerem, złap czasem za książkę do polskiego ... :roll:

Aha, aha - jeszcze jedno. Rotfl, z tej wypowiedzi śmiałem sie dobre kilka minut:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Lippi kilmat odpowiedni stworzył. Jak Toni mówi że otruje Gilardino na zgrupowaniu by nie zagrał weekend to jest miła atmosfera :lol:
Proszę, błagam - znajdź mi tą wypowiedź Toniego, w której mówi, że otruje Gilardino. Będe bardzo wdzięczny! :lol:

Wróć do „Włochy”